Veelgestelde vragen

  1. Hoe vind ik de dichstbijzijnde montage partner?
  2. Ik vind geen montage partner bij mij in de buurt en wil de banden niet thuis geleverd hebben. Kunt u mij helpen?
  3. Kan ik mijn banden bij iedere montage partner laten leveren?
  4. Moet ik als klant de montage partner voor de levering waarschuwen?
  5. Wie kan mijn banden monteren?
  1. Hoe vind ik de dichstbijzijnde montage partner?

   Hier gaat het naar Montagepartner zoeken, eenvoudig uw postcode of woonplaats ingeven en u ontvangt een overzicht van montage partners. Hebt u desondanks nog problemen een montage partner te vinden? Stuur dan uw probleem per e-mail naar autobanden@delti.com.U kunt ook bellen: 0032 - (0)274 70 233  2. Ik vind geen montage partner bij mij in de buurt en wil de banden niet thuis geleverd hebben. Kunt u mij helpen?

   Wij bieden u graag aan de banden bij uw eigen garage of een ander adres af te leveren. Uw rekeningsadres en het afleveradres moeten niet identiek zijn.  3. Kan ik mijn banden bij iedere montage partner laten leveren?

   In principe kunt u bij iedere, door ons opgevoerde, montage partner de banden laten leveren. Wij wijzen u daarop ook op onze homepage bij de lijst van montage partners.  4. Moet ik als klant de montage partner voor de levering waarschuwen?

   Onze montage partners krijgen een automatisch bericht zodra uw bestelling ons magazijn heeft verlaten. Deze mogelijkheid hebt u natuurlijk alleen als u bij de bestelling gekozen hebt voor een aflevering bij een montage partner. Om zeker te zijn, raden wij u aan om kontakt op te nemen met de gekozen montage partner om deze te informeren dat er een zending van motorbandenmarkt.be voor u bij hen wordt afgeleverd. De afspraak voor de montage van de banden kunt u dan ook met hen maken.  5. Wie kan mijn banden monteren?

   Wij beschikken over een netwerk van montage werkplaatsen. U kunt uw bestelling bij een montage partner af laten leveren. Kies hiervoor tijdens de bestelling een werkplaats bij u in de buurt en maak met hen een afspraak voor de montage van uw banden.  We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.