Contactgegevens

  motorbandenmarkt.be is een internetdienst van Delticom AG, Hannover, Duitsland.

  Als u vragen heeft over uw bandenaankoop, bandenmontage, technische problemen, productproblemen of informatie over het bedrijf, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Hieronder vindt u een overzicht van onze hulpgebieden.

  Hoe kunnen wij u helpen?

  Vragen over het kopen van banden en ons aanbod

  Status van uw bestelling

  Problemen met uw bestelling

  Bandenmontage / Montagepartners

  Antwoord niet gevonden? – Wij kijken uit naar uw bericht

  Hebben we u nog niet geholpen? U kunt ons ook telefonisch bereiken.

  • 028082548 (maandag tot en met vrijdag van 07 tot 22 uur)

  Informatie over klachtenprocedures

  De EU heeft een online portaal opgezet om ontevreden klanten te helpen. Als u een klacht heeft over goederen of diensten die u via internet bij ons hebt gekocht, vindt u een neutrale geschillenbeslechtingsdienst op http://ec.europa.eu/consumers/odr om een buitengerechtelijke regeling te treffen. Let op dat er momenteel (vanaf 01.02.2017) geen instanties voor geschillenbeslechting zijn voor sommige industrieën en in sommige landen. Daarom is het mogelijk dat u als consument deze portal niet kunt gebruiken om geschillen met ons in deze landen op te lossen.

  Meer informatie is te vinden op het online portaal van de EU. We zijn niet verplicht om deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure voor een bemiddelingsinstantie voor consumenten. We zijn echter in principe bereid om deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure voor een arbitragecommissie voor consumentenzaken. Neem contact met ons op als u nog vragen heeft.

  Ons adres:

  Delticom AG
  Brühlstr. 11
  30169 Hannover
  Duitsland
  Telefoon: +3228082548 (maandag tot en met vrijdag van 07 tot 22 uur)

  Voorzitter van de Raad van Commissarissen: Karl-Otto Lang
  Directeuren: Philip von Grolman, Dr. Andreas Prüfer
  Hoofdkantoor: Hannover, Germany
  Registratienummer: AG Hannover, Germany HRB 58026
  BTW-nummer: BE0876359663

  Naam van de bank: Commerzbank AG,IBAN: DE41250400660454540600,BIC/Swift: COBADEFF250

  Stuur alstublieft geen banden naar dit adres. Helaas kunnen we ze hier niet accepteren. Bel ons of gebruik ons contactformulier.

  We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.