Veelgestelde vragen

  1. Hoe kan ik bij u betalen?
  2. Is betalen met een creditcard veilig?
  3. Kunt u mij garanderen dat de prijzen niet omhoog gaan?
  4. Wat betekent IBAN?
  5. Zijn in de aanschafprijs BTW en verzendkosten inbegrepen?
  1. Hoe kan ik bij u betalen?

   Wij bieden u de mogelijkheid aan te betalen door middel van creditkaart, overschrijving per bankgiro, automatische incasso of per instant-banking.

   1. Betaling met creditkaart:  Wij accepteren Visa, Eurocard/Mastercard, American Express en Diners. Voer uw kaartnummer in. Zodra de banden bij de betreffende leverancier verstuurd worden incasseren wij het orderbedrag. Als u uit veiligheidsoverwegingen uw creditkaartnummer niet via internet naar ons toe wilt sturen, kunt u ons het nummer faxen of doorbellen.

   2. Door overmaking via de bank . Maak het totaalbedrag over op het banknummer wat onder aan uw rekening op internet wordt vermeld. We zullen de banden direct na ontvangst van de betaling afleveren.

   3. Automatische incasso*, u geeft éénmalig toestemming om het verschuldigde bedrag te mogen incasseren. Zodra de banden bij de betreffende leverancier verstuurd worden, incasseren wij het orderbedrag.
   Opgelet : Gelieve begrip te hebben voor het feit, dat wij bij alumium velgen en lichtmetalen velgen voor complete wielen, geen inning, m.a.w. betaling door automatische afschrijving, kunnen aanbieden.

   4. Betaling per iDEAL.
   U betaalt gemakkelijk, zeker en vlug direkt met uw online bankrekening.

   5. Betaal makelijk en veilig via Paypal op paypal_eur@delti.com.  2. Is betalen met een creditcard veilig?

   Ja! Tenzij u onbevoegden toegang geeft tot uw creditcard gegevens. Er zijn al veel handelaren die uw gegevens optimaal beveiligen zodat een misbruik is uitgesloten. Onze beveiliging - SSL - Secure Socket Layer - is momenteel een van de beste beveiligingen.  3. Kunt u mij garanderen dat de prijzen niet omhoog gaan?

   De prijzen op de internationale bandenmarkt zijn afhankelijk van vraag en aanbod en de koersschommelingen van de dollar en van de euro hebben onmiskenbaar een invloed op de bandenprijs. Delticom probeert daarom de laagste prijs voor u te realiseren. De gegarandeerde prijzen vindt u bij onze aanbiedingen.  4. Wat betekent IBAN?

   Het IBAN (International Bank Account Number) staat voor een individuele bankrekening, in tegenstelling tot de BIC-code, die naar een bepaalde bank verwijst. Het IBAN telt maximaal 34 alfanumerieke tekens en heeft een vaste lengte per land. Het IBAN bestaat uit een landcode (twee letters), een controlegetal (twee cijfers) en een (voor bepaalde landen aangevuld) nationaal rekeningnummer. Daar een wereldwijde omstelling nog enige tijd op zich laat wachten, doet u er goed aan ook uw SWIFT/BIC code te vermelden  5. Zijn in de aanschafprijs BTW en verzendkosten inbegrepen?

   In de aanschafprijs zijn inderdaad de BTW en de verzendkosten binnen België inbegrepen. De actuele leverings- en betalingsvoorwaarden vindt u hier.  We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.