Bridgestone ED668

  ED668
  Bridgestone  ED668
  Bridgestone

  De ED663/ED668 combinatie is ontworpen om de zware omstandigheden van het Europese Enduro-circuit aan te kunnen. Hij biedt u het vermogen om het rijden off-road op een hoger niveau te tillen. Goedgekeurd door de FIM, aanbevolen door topcoureurs.

  Goedgekeurd voor wedstrijden

  Zowel de voor- als achterband vallen binnen de toegestane grenzen en zijn goedgekeurd voor wedstrijdgebruik door de DOT en de FIM.

  Ongelofelijke grip

  Van zacht zand en modder tot hard terrein, bij Enduro draait alles om grip. En die bieden de ED663 en ED668 volop.

  Echt bochtenvermogen

  Ervaar het verschil van sterke bochtengrip in uiteenlopende omstandigheden. Deze banden bijten zich vast in de ondergrond zonder controleverlies.

  Specifiek geconstrueerd ontwerp

  Het summum in Enduro-technologie van Bridgestone laat u door zand en modder snijden als een mes door de boter, voor maximale prestaties tijdens racen op zachte ondergronden.

  Superieur blokontwerp

  Een geoptimaliseerde blokhoogte en -verdeling verzekert een uitstekende tractie en contactgevoel, zodat u ook off-road de keuze hebt uit meerdere rijlijnen.

  op dit moment is dit product niet op voorraad
  Gratis levering*
  2 - 5 werkdagen levertijd**
  30 dagen retourbeleid
  Meer dan 550 station servicepartners
  *Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
  **Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
  We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.